Om Designgymnasiet Kungsholmen

Välkommen till Designgymnasiet Kungsholmen! Vår målsättning är att, tillsammans med vår systerskola Designgymnasiet Sickla, bli en av Sveriges bästa designskolor på gymnasienivå. Hos oss hittar du en kreativ och stimulerande stämning och elever och lärare som bryr sig om varandra.

Designgymnasiet Kungsholmen är en personlig skola med ca 300 elever. Tidigare hette vår skola Design & Construction College men från hösten 2017 har vi bytt namn och inriktar oss därmed ännu tydligare mot kreativt skapande och design.

En  härlig atmosfär med engagerade lärare
Skolan ligger i moderna, mysiga lokaler i Stadshagen på Kungsholmen, en stadsdel som växer och utvecklas i snabb takt. Lärarna på Designgymnasiet brinner för sina ämnen och har erfarenhet av branschen. Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett om du väljer teknik, estetiskt program eller handelsprogrammet.

Vill du studera vidare eller arbeta direkt efter gymnasiet?
Oavsett om du väljer ett högskoleförberedande program – som Estet- eller Teknikprogrammet – eller ett yrkesinriktat program – som Handelsprogrammet så kan du uppnå högskolebehörighet genom dina val av ämnen. Vår studie- och yrkesvägledare kommer tillsammans med din mentor att hjälpa dig välja rätt kurser som leder till att du uppnår dina mål och drömmar.

Noterat