DesignDay 25 april kl.13-16 i ett samarbete med:

FokoWEB

Lauritz.com

DesignDay är den dag då Designgymnasiet, som traditionen bjuder har sin årliga elevutställning och modevisning med catwalk. Då bjuder vi in vänner, familj, samarbetspartners och andra nyfikna för att visa upp vad vi skapat på skolan under året som gått. Det är ett riktigt bra tillfälle att se vad vi verkligen gör på skolan. Våra tre program finns representerade (Estetiska programmet, Hantverksprogrammet och Teknikprogrammet) och våra blivande studenter i årskurs 3 visar upp sina gymnasiearbeten som de jobbat med under året.

Utställning på Designgymnasiet, Marcusplatsen 5a

Det du ser på utställningen är elevernas egen design och formgivning. Både inredning, formgivning av möbler, produktutveckling och mode. Vi är stolta över att arbeta m

ed hela designprocesssen; från idé och skissarbete till utvecklingen och färdigställandet av en färdig produkt. Utställningen på skolan visar design och formgivning från kurser som Design, Grafisk kommunikation, Bild och form, Textildesign, Tradition och utveckling, Arkitektur och rum och Designmodeller. Det är allt ifrån trädkojor, pallar, parfymflaskor, handhållna produkter, grafisk design, textildesign, skissböcker, måleri, fotografi och mycket mer.

Catwalk på Smedjegatan 10 ( 3 minuters promenad från skolan)

Under DesignDay visar våra elever sin egen design inom mode och textildesign på den årliga catwalken. I år har vi ett samarbetade med FoKo-Art to Go och Lauritz.com. Vi kommer ha vår visning i en gigantisk lokal med stora fönster och ljusgrått betonggolv. Samtidigt kommer FoKo ha sin konstutställning med konst till försäljning och en utställning av designföremål som går att köpa via Lauritz.com. Ljuset är perfekt och miljön är cool. Det passar oss!

Välkomna på modevisningen kl.16.00, Smedjegatan 10 i Sickla Köpkvarter.

PS. Alla är välkomna!

Se bilder från visningen här:

Catwalk från DesignDay2014