Har ni skollunch?

Lunch serveras varje dag i skolan inklusive sallad, smör och bröd samt mjölk eller vatten. Det finns alltid ett vegetarisk alternativ och eleverna är med och väljer meny från vecka till vecka på ett rullande schema.

Har ni ett skolkafé?

Vi har ett mysigt kafé där det serveras smörgåsar, bullar, frukt, kaffe och annan dryck mm.

Får man SL-kort av skolan?

Alla elever får SL-kort så att ni kan åka buss och tåg fram och tillbaks till skolan.

Hur lång är en skoldag?

Ramtiden i skolan är att lektionerna börjar 8.30 och dagen är slut ca 17.00 men det kan variera och vissa dagar kan det vara sovmorgon och ibland slutar eleverna tidigare.

Får eleverna egen dator?

Alla elever får en bärbar dator i åk 1 som man lånar och disponerar fritt under åren på skolan. Det ingår program som Adobe CC ( t.ex. Photoshop, Illustrator och InDesign). Teknikeleverna har även CAD (3D-program)

Har ni skolsköterska och kurator?

Ja, vi har en skolsköterska och en kurator. De är på skolan en dag i veckan mellan kl 8.30-17.00.