Designgymnasiet

VILL DU BYTA TILL OSS?

Går du i designdrömmar? På Designgymnasiet Göteborg kan du läsa det estetiska programmet eller teknikprogrammet, som ger dig behörighet att plugga vidare på universitet eller högskola.

Har du frågor om vår skola, program eller hur ett gymnasiebyte går till? Kontakta oss!

 

Till gymnasieantagningen

ATT BYTA GYMNASIUM


Det finns självklart möjlighet att ändra ditt gymnasieval i efterhand! Mer information finner du på gymnasieantagningens hemsida.

ANSÖKAN


En ändring i din ansökan eller ett val efter 9 augusti räknas som ett sent val, därför behöver du kontakta gymnasieantagningen. Du kan också vända dig till din SYV.

KONTAKTA OSS


För frågor om vår skola, program eller tillgängliga platser kontaktar du vår rektor Lena Hermansson: lena.hermansson@designgymnasiet.se

elever

TEKNIKPROGRAMMET

Är du intresserad av teknikens roll i samspelet mellan människa och natur med fokus på hållbar utveckling? Gillar du teknik, fysik och matematik. Då kan teknikprogrammet vara någonting för dig!

elever

ESTETISKA PROGRAMMET

Är du en person som vill få utlopp för din kreativitet samtidigt som du får högskolekompetens? Kanske älskar du att designa och skapa, har ett brinnande intresse för färg och form och vill läsa en praktisk utbildning, då är Estetiska programmet på Designgymnasiet rätt för dig!