Nyhetsbrev Rektor | Lena Hermansson

Hej, mitt namn är Lena Hermansson och jag är rektor på Designgymnasiet Göteborg. Jag ser fram emot att få träffa er på Öppet Hus och berätta om skolan och allt vi förbereder för att ge er en fantastisk gymnasieutbildning.

Välkommen på öppet hus/informationsträff

Vi ses på öppet hus/informationsträff 3 maj, kl 18-21! Vi har två korta presentationer, en kl 18.15 och en kl 19.15. Däremellan och efteråt finns tid att prata med mig, vår etableringsansvariga plus lärare och elever från våra andra skolor. Vi håller till på Convendum i Göteborg på Kungsportsavenyen 21, 411 36. Här kommer vi att berätta mer om vår skola och vägen framåt och du kan få ytterligare svar på de funderingar du har om din kommande utbildning.

Våra lokaler

Designgymnasiet startar på Södra Hamngatan 19-21 mitt i centrala Göteborg. För dig som pendlar ligger vår skola nära centralstationen och Brunnsparken. Lunch kommer vi att äta tillsammans på en restaurang vid Hagakyrkan och idrotten hålls på olika platser beroende på aktivitet. Under första året kommer vi att flytta in i samma byggnad som Mediegymnasiet by LBS där vi kommer att ha en egen del med egna salar anpassade för oss på Designgymnasiet.

Rekrytering av lärare

Vi har fått in många ansökningar av behöriga och kompetenta lärare. Vi är nu inne i slutfasen av rekryteringen. Vi kommer att presentera vår personal i våra sociala medier framöver.

Vi ser fram emot att få starta på ett fint läge i Göteborg med fantastiska förutsättningar.

 

Håll koll genom att följa oss på Instagram!