SVERIGES BÄSTA DESIGNSKOLOR PÅ GYMNASIENIVÅ

Designgymnasiet Kungsholmen är en personlig skola med ca 300 elever i  Stadshagen på Kungsholmen. Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett om du väljer estet-, teknik- eller handelsprogrammet. Välj mellan inriktningar som arkitektur, grafisk design, inredningsdesign, produktdesign och utställningsdesign. Hos oss hittar du en kreativ och stimulerande stämning, kunniga lärare och en miljö där vi bryr oss om varandra. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om vår skola

Program

Här hittar du mer om våra olika program. Design är den genomgående röda tråden oavsett vilket nationellt program som ligger till grund för utbildningen. Undrar du om nåt som du inte hittar här? Hör av dig till oss med dina frågor, vi svarar mer än gärna.

Öppet hus

Att välja gymnasium kan vara en djungel. Därför vill vi tipsa dig om att gå på många öppet hus. Att besöka olika skolor är en fin fin metod för att gallra bland möjliga alternativ. På pappret kan utbildningarna se liknande ut men lärare, utrustning, klasskompisar och samarbeten i designbranschen kan göra all skillnad.


Nyheter

På Designgymnasiet händer det alltid mycket och här hittar du som blivande elev inspiration, artiklar och filmklipp från våra skolor.

2019-08-15

Välkomna tillbaka!

Vi hoppas att alla våra elever har haft ett riktigt härligt lov, och vi vill påminna om att terminsstarten är...

Läs mer

2018-05-04

Engagerade lärare och en undervisning i en kreativ miljö

Engagerade lärare och en undervisning som sker i en kreativ miljö, så beskriver eleven Lova Magnusson, 18, Designgymnasiet. Här jobbar...

Läs mer

2018-05-04

Nu pluggar Lovisa design på Linköpings universitet

Lovisa Schelvander gav oss några minuter för att prata om sin tid på Designgymnasiet och vad hon gör idag. Hos oss...

Läs mer
Se alla nyheter