Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

SVERIGES BÄSTA DESIGNSKOLOR PÅ GYMNASIENIVÅ

Designgymnasiet Kungsholmen är en personlig skola med ca 300 elever i  Stadshagen på Kungsholmen. Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett om du väljer estet-, teknik- eller handelsprogrammet. Välj mellan inriktningar som arkitektur, grafisk design, inredningsdesign, produktdesign och utställningsdesign. Hos oss hittar du en kreativ och stimulerande stämning, kunniga lärare och en miljö där vi bryr oss om varandra. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om vår skola

Program

Här hittar du mer om våra olika program. Design är den genomgående röda tråden oavsett vilket nationellt program som ligger till grund för utbildningen. Undrar du om nåt som du inte hittar här? Hör av dig till oss med dina frågor, vi svarar mer än gärna.

Digitalt öppet hus

Med anledning av coronaviruset kommer vi under våren genomföra digitala öppna hus och digitala frågetillfällen online och live istället för fysiska öppna hus.


Nyheter

På Designgymnasiet händer det alltid mycket och här hittar du som blivande elev inspiration, artiklar och filmklipp från våra skolor.

2020-01-14

Arkitektur och design på Designgymnasiet Kungsholmen

Michaela, 16 år valde att läsa på Designgymnasiet Kungsholmen då hon ville plugga teknikprogrammet med inriktningen arkitektur och design. Hon...

Läs mer

2019-11-26

Ivan berättar hur det är att gå grafisk design

Ivan går på Designgymnasiet Kungsholmen där han pluggar Grafisk design. Det bästa med utbildningen är att få designa och skapa....

Läs mer

2019-10-22

Från naturvetenskap till arkitekt

Asal är 17 år gammal och går Arkitektur och design (TE-SAM) på Designgymnasiet Kungsholmen.  Asal bytte från naturvetenskapsprogrammet efter ett år...

Läs mer
Se alla nyheter