Digitalt öppet hus 25/1

Välkommen in i Google Meet 25/1 kl 17-19!

Som vi har längtat efter att få dra igång ett hej dundrande öppet hus för er på Designgymnasiet Kungsholmen. Men nu är ju corona-läget som det är och då blir öppet hus istället digitalt. Här hittar du frågor och svar med våra elever men också länkar till våra meets och möjlighet att träffa oss i chatten.


Vi svarar på era frågor!

Vi vet att det är extra svårt med gymnasievalet i år när allt inte är som vanligt och det inte erbjuds öppna hus i damma utsträckning som normalt. Därför har vi passat på att filma skolan, elever och personal och på så sätt försöka ge er svar på frågor om skolan och våra program. Håll till godo så hoppas vi att vi ses IRL snart!

 

 

Vi är en relativt liten skola, där personal och elever gemensamt ser till att det är en skola för alla, en skola som genomsyrar gemenskap både i klasser men även mellan klasser och program och vi har personal som brinner för sina ämnen och sina elever. Att vi har ca 55 st elevambassadörer som är med och representerar skolan på olika events som ex gymnasiemässan, öppet hus, Designelev för en dag samt en mängd andra events vi har på skolan tycker vi är det bästa kvittot på att våra elever trivs väldigt bra och att de brinner för vår skola.

Vi påminner dig om öppet hus!

Se vår LIVESTREAM här

Den 24 april körde vi live via Facebook där vi svarade på frågor om skolan. Tveka inte att kontakta oss om du har andra frågor: 0704139556 samt maila på kungsholmen@designgymnasiet.seFå koll på oss

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog och exempel på schema för en dag.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: kungsholmen@designgymnasiet.se.

RUNDTUR PÅ SKOLAN

Varmt välkommen att besök våra fina lokaler på Strandbergsgatan 16B, mitt på Kungsholmen. Vi ligger väldigt centralt, bara ett fåtal minuter med blåa linjen från T-Centralen så är du framme i Stadshagen. Vår lokal är helt nyrenoverad och andas design, vi har grupprum och många olika platser i skolan där man kan jobba med skolarbete.

Våra Designelever berättar

2020-12-17

Såhär når du oss

God jul! Hoppas att ni får ett fint jullov. Om ni behöver komma i kontakt med oss så når ni...

Läs mer

2020-04-22

”Otroligt trevliga lärare och elever”

Cissi Backen berättar om hur det är att gå på teknikprogrammet med inriktning arkitektur och design. Berätta lite om Designgymnasiet...

Läs mer

2020-04-22

”Det är en trevlig miljö”

Alice Nilsson går det estetiska programmet med inriktning inredningsdesign. Hon svarar på fem snabba frågor om skolan och utbildningen. Berätta...

Läs mer
Se alla nyheter

Vill du veta mer?


Våra program