Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Öppet hus

Vill du komma förbi skolan och se hur vi har det? På Öppet hus får du träffa både elever, lärare och övrig personal. Passa på att ställa frågor om allt du är nyfiken på och få en guidad tur av skolans lokaler och alla våra designverktyg. Vi finns på  Strandbergsgatan 16B i  Stockholm.
Hitta hit

Med anledning av coronaviruset genomförde vi VT2020 digital designday med live-sändning. Missade du tillfället? In och kika på denna länken.

26 Nov 2020

30 Nov 2020

25 Jan 2021

23 Apr 2021

DESIGNDAY! STRANDBERGSGATAN 16B

24 Apr 2021

Varför öppet hus?

Självklart måste man inte gå på öppet hus men efter att ha pratat med massor av gymnasieelever om hur de upplevde gymnasievalet så kan vi verkligen rekommendera det. Valen är många och på papper kan det upplevas som att vissa utbildningar är väldigt lika. Att komma till skolan, röra dig i lokalerna och får en känsla för hur elever och lärare samarbetar ger en helt annan bild av hur det är att vara elev på skolan. Därför är vårt tips i gymnasievalet att gå på många och olika skolors öppna hus. Det är då du kommer få en första känsla för om en utbildning eller en skola verkligen är för dig.

SMS:a mig om öppet hus

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus

En rundtur på skolan

Varmt välkommen att besök våra fina lokaler på Strandbergsgatan 16B, mitt på Kungsholmen. Vi ligger väldigt centralt, bara ett fåtal minuter med blåa linjen från T-Centralen så är du framme i Stadshagen. Vår lokal är helt nyrenoverad och andas design, vi har grupprum och många olika platser i skolan där man kan jobba med skolarbete.