Öppet hus

Vill du komma förbi skolan och se hur vi har det? På Öppet hus får du träffa både elever, lärare och övrig personal. Passa på att ställa frågor om allt du är nyfiken på och få en guidad tur av skolans lokaler och alla våra designverktyg. Vi finns på  Strandbergsgatan 16B i  Stockholm.

28 Nov 2019

5 Dec 2019

14 Jan 2020

25 Apr 2020

24 Maj 2020

DESIGNDAY! STRANDBERGSGATAN 16B, STOCKHOLM

Varför öppet hus?

Självklart måste man inte gå på öppet hus men efter att ha pratat med massor av gymnasieelever om hur de upplevde gymnasievalet så kan vi verkligen rekommendera det. Valen är många och på papper kan det upplevas som att vissa utbildningar är väldigt lika. Att komma till skolan, röra dig i lokalerna och får en känsla för hur elever och lärare samarbetar ger en helt annan bild av hur det är att vara elev på skolan. Därför är vårt tips i gymnasievalet att gå på många och olika skolors öppna hus. Det är då du kommer få en första känsla för om en utbildning eller en skola verkligen är för dig.

SMS:a mig om öppet hus

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus

En digital rundtur på skolan