Designgymnasiet

DESIGNGYMNASIET MALMÖ

EN AV SVERIGES BÄSTA DESIGNSKOLOR PÅ GYMNASIENIVÅ

Designgymnasiet Malmö finns från och med skolstart 2023 på Östra Kanalgatan 5 i Malmö. Design är den röda tråd som går genom alla våra utbildningar, oavsett vilket program du väljer. Vi förbereder dig för framtida jobb inom modedesign, arkitektur eller produktdesign, samt för vidare studier på högskola och universitet. Om du vill se bilder och filmklipp på våra lokaler så kan du kika på vår Instagram. Vi ser så fram emot att få träffa er!


elever

Öppet hus

Den bästa metoden för att avgöra om Designgymnasiet Malmö är rätt val för dig är att besöka oss på plats. På våra öppna hus får du träffa våra lärare och elever, ställa alla dina frågor om gymnasievalet och skapa en uppfattning om hur vår skola är. Hoppas vi ses!

Program

Våra utbildningar bygger på de nationella högskoleförberedande programmen estetiska programmet och teknikprogrammet. Vill du veta hur det är att gå på något av våra program så är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka ett av våra öppna hus under hösten.

Nyheter

På Designgymnasiet händer det alltid mycket och här hittar du som blivande elev inspiration, artiklar och filmklipp från våra skolor.

Designgymnasiet telefon

2023-04-04

Jeffy pluggar Arkitektur och design

INTERVJU | JEFFY | ARKITEKTUR & DESIGN Jeffy går nu sitt andra år på Designgymnasiet Malmö, arkitektur och design. I...

Läs mer
Hannah & Anna håller om varandra

2022-08-04

Anna & Hannah | Design Day 2022

INTERVJU DESIGN DAY | HANNAH TODARO & ANNA BABENKO Hannah och Anna går tredje året på Designgymnasiet Kungsholmen, inredningsdesign. Vi...

Läs mer
dg-default-news

2021-07-05

Hej, Rektor Ida Hall!

Hur känns det att börja som rektor på Designgymnasiet? Det otroligt spännande och roligt. Jag ser fram emot att tillsammans...

Läs mer
Se alla nyheter