Designgymnasiet

VI HAR PLATSER KVAR!

Har du designdrömmar? På Designgymnasiet Malmö kan du läsa det estetiska programmet eller teknikprogrammet som ger dig behörighet att plugga vidare på universitet eller högskola. Just nu har vi bara ett fåtal platser kvar på våra program – om du vill byta till oss kan du göra det via gymnasieantagningen.

 

Till gymnasieantagningen

 

LEDIGA PLATSER


Just nu har vi lediga platser på Teknikprogrammet och det Estetiska programmet. Har du frågor om vår skola eller program? Kontakta Rektor Ida Hall: ida.hall@designgymnasiet.se

ANSÖKAN


En ändring i din ansökan eller ett val efter 9 augusti räknas som ett sent val, därför behöver du kontakta gymnasieantagningen.

VEM KONTAKTAR JAG?


Om du vill ändra ditt val/göra en sen anmälan kan du vända dig till din SYV. Annars finns information på gymnasieantagningen länkat nedan.

elever

TEKNIKPROGRAMMET

Är du intresserad av teknikens roll i samspelet mellan människa och natur med fokus på hållbar utveckling? Gillar du teknik, fysik och matematik. Då kan teknikprogrammet vara någonting för dig!

elever

ESTETISKA PROGRAMMET

Är du en person som vill få utlopp för din kreativitet samtidigt som du får högskolekompetens? Kanske älskar du att designa och skapa, har ett brinnande intresse för färg och form och vill läsa en praktisk utbildning, då är Estetiska programmet på Designgymnasiet rätt för dig!