dg-liggande

Personligt möte

Boka in ett Personligt möte med information om din och Designgymnasiets skolstart i Malmö!

Välkommen! Nu kan vi erbjuda er ett Personligt möte där du som sökande och intresserad elev kommer till oss i sällskap med en vårdnadshavare. Under besöket kommer du ha möjlighet att få ställa dina frågor om skolan och om utbildningen. Vi kommer att visa er våra planer och prata med er om allt ni vill veta kring hur det är att få börja på Designgymnasiet i Malmö.

Hur bokar jag in mig?

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret här eller kontakta mig, Ida Hall, som är Rektor på telefon 072-2054306 eller mail ida.hall@designgymnasiet.se. Vi hör sen av oss till dig, bokar in en tid och ger er all information ni behöver. För att göra besöket tryggt för er och oss kommer varje elev endast med en vårdnadshavare och vi håller nere besöken till mycket små grupper och ser till att hålla god distans till varandra.

Information med anledning av covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Besöket på skolan kommer anordnas enligt de regler och riktlinjer som finns. Vi ber dig att inte besöka oss vid minsta symptom.