Designgymnasiet

Designelev för en dag på Designgymnasiet Malmö

Boka in dig på Elev för en dag!

Välkommen! Det bästa sättet att få en känsla för skolan och se om du tror att du kommer att trivas hos oss är att hänga med under en vanlig skoldag. Under ditt besök kommer du ha möjlighet att få ställa dina frågor om skolan och om utbildningen du är intresserad av. Du får se våra lokaler, träffa elever och lärare samt delta i lektioner. Förhoppningsvis kommer du att gå hem efteråt och känna att här vill jag gå! Boka in dig genom formuläret på sidan så kontaktar vi dig.

Vår skola hittar du på Bergsgatan 20, har du några frågor inför ditt besök kan du kontakta oss på malmo@designgymnasiet.se eller på 072 – 204 53 06.

Elev för en dag

När börjar du gymnasiet?
Välj program:

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot  program, information om öppet hus och elev för en dag, mässor, antagningen och omval, julhälsningar, sommarhälsningar, händelser, och lediga platser, och behöver lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Vi behandlar ditt förnamn, efternamn, e-post, mobilnummer, år för gymnasiestart, programval, och datum för öppet hus.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Designgymnasiet i Sverige AB 556932-0681, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307, Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Om du vill göra någon av dina rättigheter gällande, använd detta formulär.