Idag pluggar Julia Internationell marknadsföring på IMF, Mälardalens högskola.
Hos oss läste hon Industridesign (som inte finns längre). Motsvarighet idag: Estetiska programmet med inriktning Inredningsdesign.

”På Designgymnasiet fick jag öva på min kreativitet och det har jag nytta av nu när jag pluggar projektledning. Att öva på att komma på nya idéer är verkligen värdefullt. Alla skisser som man gjorde, och som man ibland var ganska trött på var en bra träning och gav många bra idéer. Jag har haft stor nytta av mina kunskaper i Photoshop, Illustrator och InDesign. Det bästa med DG var hela atmosfären i skolan. Det var spännande och det hände saker hela tiden.

Jag hoppade på högskolan direkt efter studenten. Jag pluggar Internationell marknadsföring på IMF Mälardalens högskola. Jag har hittat en perfekt utbildning som passar mig jättebra. Jag har alltid gillat presentera mina arbeten i skolan och hålla i projekt och det passar bra ihop med utbildningen. Eftersom jag tycker mycket om projektledning och marknadsföring så tänker jag att jag vill jobba med att leda en grupp, gärna med en grafisk inriktning.”

/Julia Salo