dg-liggande

DIGITALT ÖPPET HUS

Designgymnasiet Sickla - DesignDays Modevisning 2021

Designgymnasiet Sickla – DesignDays Modevisning 2021

Välkomna att uppleva vår digitala modevisning. Det är Hantverksprogrammet Textildesign och Estetiska programmet Mode som visar sina gymnasiearbeten. Tack till Stefan från Sound & Vision Studio, Daniel på Sjölins gymnasium Vasastan och tack till alla modeller från Designgymnasiet!

00.00 Bibbi – Torpet

22.42 Danial – Fly to death

24.25 Noon – Colorful street

25.55 Lyra – Evie & Fern

Följ med Lena runt på skolan och få koll!

Vi svarar på era frågor!

Vi vet att det är extra svårt med gymnasievalet i år när allt inte är som vanligt och det inte erbjuds öppna hus i damma utsträckning som normalt. Därför har vi passat på att filma skolan, elever och personal och på så sätt försöka ge er svar på frågor om skolan och våra program. Håll till godo så hoppas vi att vi ses IRL snart!

Vi påminner dig om kommande öppet hus!
elever

Få koll på oss

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog och exempel på schema för en dag.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: sickla@designgymnasiet.se

3D-TOUR PÅ SKOLAN

Varmt välkommen att besök våra fina lokaler via denna 3D-touren. Vår skola ligger på Marcusplatsen 7 i Nacka. Vi har både olika verkstäder där vi arbetar praktiskt inom de olika programmen. Under sommaren kommer vi genomföra en renovering av lokalerna, mer med gemensamma ytor och två nya stora klassrum. Vi kommer också bygga en ny verkstad som kommer agera som en flexibelsal med både möjlighet till verkstad och vanligt klassrum.

3D-tour
laptop och utrustning på Designgymnasiet.
Svartvit bild från påbörjat plagg vid designgymnasiet.

DIGITALT VERNISSAGE

Våra elever berättar