Digital designday

Vi svarar på era frågor!

Som vi har längtat efter att få dra igång catwalken, bygga alla utställningar och bjuda in er alla på ett hej dundrande öppet hus och designday på Designgymnasiet Sickla. Du kan boka in dig på öppet hus nedan. Här på webben kan du hitta allt från en live-sändning med QnA elevarbeten, filmer från våra lärare och elever med mera.

Boka in dig på öppet hus

Se vår LIVESTREAM här

Den 24 april körde vi en live-stream med intervjuer av lärare, och visade upp våra fantastiska elevarbeten. In och kika nedna.

3D-TOUR PÅ SKOLAN

Varmt välkommen att besök våra fina lokaler via denna 3D-touren. Vår skola ligger på Marcusplatsen 7 i Nacka. Vi har både olika verkstäder där vi arbetar praktiskt inom de olika programmen. Under sommaren kommer vi genomföra en renovering av lokalerna, mer med gemensamma ytor och två nya stora klassrum. Vi kommer också bygga en ny verkstad som kommer agera som en flexibelsal med både möjlighet till verkstad och vanligt klassrum.

3D-tour

DIGITALT VERNISSAGE