Live på meet och chatt den 27/1

Välkommen in i Google-meet 27/1 kl 18-20!

Som vi har längtat efter att få dra igång ett hej dundrande öppet hus för er på Designgymnasiet Sickla. Men nu är ju corona-läget som det är och då blir öppet hus istället digitalt. Här hittar du frågor och svar med våra elever men också länkar till våra meets och möjlighet att träffa oss i chatten.

Följ med Lena runt på skolan och få koll!

Vi svarar på era frågor!

Vi vet att det är extra svårt med gymnasievalet i år när allt inte är som vanligt och det inte erbjuds öppna hus i damma utsträckning som normalt. Därför har vi passat på att filma skolan, elever och personal och på så sätt försöka ge er svar på frågor om skolan och våra program. Håll till godo så hoppas vi att vi ses IRL snart!

Vi påminner dig om kommande öppet hus!

Få koll på oss

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog och exempel på schema för en dag.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: sickla@designgymnasiet.se

3D-TOUR PÅ SKOLAN

Varmt välkommen att besök våra fina lokaler via denna 3D-touren. Vår skola ligger på Marcusplatsen 7 i Nacka. Vi har både olika verkstäder där vi arbetar praktiskt inom de olika programmen. Under sommaren kommer vi genomföra en renovering av lokalerna, mer med gemensamma ytor och två nya stora klassrum. Vi kommer också bygga en ny verkstad som kommer agera som en flexibelsal med både möjlighet till verkstad och vanligt klassrum.

3D-tour

DIGITALT VERNISSAGE