DIGITALT ÖPPET HUS 7/5

Som vi har längtat efter att få ta emot er alla på ett hej dundrande öppet hus på Designgymnasiet Kungsholmen. Nu är ju läget som det är och därför kommer vi inte kunna ha öppet hus på plats i skolan. Därför har vi samlat svar på vanliga frågor, livesändningar och elevarbeten med mera här. Den 7/5 mellan 16-18 har vi digitalt öppet hus och Designday där vi kommer att svara på frågor via chatten och via Google Meet på webben.

Följ med Lena runt på skolan och få koll!

Vi svarar på era frågor!

Vi vet att det är extra svårt med gymnasievalet i år när allt inte är som vanligt och det inte erbjuds öppna hus i damma utsträckning som normalt. Därför har vi passat på att filma skolan, elever och personal och på så sätt försöka ge er svar på frågor om skolan och våra program. Håll till godo så hoppas vi att vi ses IRL snart!

Vi påminner dig om kommande öppet hus!

Få koll på oss

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog och exempel på schema för en dag.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: sickla@designgymnasiet.se

3D-TOUR PÅ SKOLAN

Varmt välkommen att besök våra fina lokaler via denna 3D-touren. Vår skola ligger på Marcusplatsen 7 i Nacka. Vi har både olika verkstäder där vi arbetar praktiskt inom de olika programmen. Under sommaren kommer vi genomföra en renovering av lokalerna, mer med gemensamma ytor och två nya stora klassrum. Vi kommer också bygga en ny verkstad som kommer agera som en flexibelsal med både möjlighet till verkstad och vanligt klassrum.

3D-tour

DIGITALT VERNISSAGE