Designgymnasiet

VILL DU BYTA TILL OSS?

Går du i designdrömmar? På Designgymnasiet Sickla kan du läsa det estetiska programmet, teknikprogrammet eller hantverksprogrammet, som ger dig behörighet att plugga vidare på universitet eller högskola.

Har du frågor om vår skola, program eller hur ett gymnasiebyte går till? Kontakta oss!

 

Till gymnasieantagningen

 

ATT BYTA GYMNASIUM


Det finns självklart möjlighet att ändra ditt gymnasieval i efterhand! Mer information finner du på gymnasieantagningens hemsida.

ANSÖKAN


Från den 15 augusti tar skolorna själva över gymnasieantagningen.

VEM KONTAKTAR JAG?


Om du vill byta till oss eller har frågor, kontakta catharina.kahma@designgymnasiet.se

elever

TEKNIKPROGRAMMET

Är du intresserad av teknikens roll i samspelet mellan människa och natur med fokus på hållbar utveckling? Gillar du teknik, fysik och matematik. Då kan teknikprogrammet vara någonting för dig!

elever

ESTETISKA PROGRAMMET

Är du en person som vill få utlopp för din kreativitet samtidigt som du får högskolekompetens? Kanske älskar du att designa och skapa, har ett brinnande intresse för färg och form och vill läsa en praktisk utbildning, då är Estetiska programmet på Designgymnasiet rätt för dig!

elever

HANTVERKSPROGRAMMET

Vill du få utlopp för din kreativitet samtidigt som du får högskolekompetens? Älskar du att sy och vara kreativ, då är hantverksprogrammet på Designgymnasiet i Sickla rätt för dig. Du kommer lära du dig allt från grunderna till avancerad finsömnad där inga förkunskaper krävs.