Öppet hus

Vill du komma förbi skolan och se hur vi har det? På Öppet hus får du träffa både elever, lärare och övrig personal. Passa på att ställa frågor om allt du är nyfiken på och få en guidad tur av skolans lokaler och alla våra designverktyg. Vi finns på Marcusplatsen 5a i Stockholm. Hitta hit

27 Apr 2019

MARCUSPLATSEN 5A, NACKA

Varför öppet hus?

Självklart måste man inte gå på öppet hus men efter att ha pratat med massor av elever om hur de upplevde gymnasievalet så kan vi verkligen rekommendera det. Valen är många och på papper kan det upplevas som att vissa utbildningar är väldigt lika. Att komma till skolan, röra dig i lokalerna och får en känsla för hur elever och lärare samarbetar ger en helt annan bild av hur det är att vara elev på skolan. Därför är vårt tips i gymnasievalet att gå på många och olika skolors öppna hus. Det är då du kommer få en första känsla för om en utbildning eller en skola verkligen är för dig.

SMS:a mig om öppet hus

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus

Digital rundtur på skolan